Żółta herbata - złoto starego Imperium.

Według legendy żółta herbata była produkowana przez długi czas wyłącznie przez mnichów buddyjskich, którzy trzymali w tajemnicy poszczególne etapy jej przetwarzania z wielką starannością. W rzeczywistości, proces produkcyjny żółtej herbaty różni się od sposobu innych rodzajów herbaty i wymaga dużo wiedzy. Specjalny czynnik procedury to, że herbata ma odpocząć chwilę po podgrzewaniu, zanim zostanie suszona i owinięta w specjalny papier lub tkaninę, liście w tym okresie uzyskują typowy żółty kolor. Kekecha jest najprawdopodobniej najbardziej popularną odmianą żółtej herbaty. Pochodzi z chińskiej prowincji Guangdong. Zbierane są tylko młode i miękkie liście pączków. Ekstremalnie niska... >>>
Przeczytaj więcej
zawsze G R A T I S O W A dostawa
w minimum jednej formie wysyłki
wiele wygodnych form realizacji zamówienia 
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel